Underbara semesterdagar

Vi har haft några dagar semester mellan den 9 och 19 maj och åkte ”hem” till Sverige. Våra dagar var underbara, men rätt så fullspäckade. Hade så gärna hunnit med lite mer ändå och hade ju trott att det skulle gå ihop sig, men det är som vanligt, man planerar alltid in lite för mycket och sen visar det sig att det egentligen inte går ihop. Lite äldre är man också och man behöver nog lite mer tid för att inte göra någonting eller bara vara. Russin har också njutit av att springa omkring lite mer, bada i sjöar och i havet. Härligt! För hennes del jag menar Russin, blev det även en liten träning hos trevliga och duktiga Hanna så kul att träffas och få några tipps 🙂 Det blev även några spår för hennes del, men tyvärr inte så många som jag tänkt 😦 . Vi hann iaf med besök i Djupekås hos storasyster, hos lillasyster i Magnarp och morbror Roland i Bolmen. Vädret var även det på vår sida och vi fick njuta av härliga varma och salta vindar på stranden in Tönnersa och vi upplevde en härlig lördag på trädgårdsmässan i Margretetorp.

9-IMG_8899

Stranden in Tönnersa

1-IMG_8903

Tönnersa

6-IMG_8984

Min systers söta katt Salsa (ragdoll)

5-IMG_8950

Russin vid sjön Bolmen

7-IMG_8956

Så härligt att bada i sjön Bolmen

8-IMG_8915

Örelids gravfält Tjärby

3-IMG_8936

Russin och Arthur Örelids gravfält

4-IMG_8919

Örelids gravfält

2-IMG_8928

Örelids gravfält

En reaktion på ”Underbara semesterdagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s