Rodeln

Igår var vi ute och åkte kälke. Det var rätt så kallt och solen kom inte fram riktigt, men när den var framme värmde den faktiskt lite. Så härliga tider ser vi fram emot nu, snö, sol och värme. Underbart, just mars måndad brukar bjuda på underbara dagar här nere hos oss. Även om det var kallt, så hade vi en härlig dag. Kälkbacken var rätt så lång och det tog nästan två timmar innan vi kom upp till starten dvs Latschenhütte där vi åt ”Kaspressknödelsuppe”  och tog en öl.

Annars blir det lite träning med Russin på kvällarna för att fila lite på detaljerna. Just nu längtar jag till vi kan köra igång med träningen på riktigt igen på klubben. Min tränare och jag har bestämt oss för att vi ska vänta tills det blir lite varmare för att inte fresta på Russins rygg för mycket. Appropå Russins rygg, har vi dragit ner på tabletterna nästan helt. Just nu får hon bara 1/4 dels tablett per dag och från och med tisdag kommer det vara slut på de också. Än så länge märker jag inte att hon har mer ont för det, tvärtom tycker jag att hon springer omkring lite mer när vi är ute. Hoppas att allt går bra!1-2013-02-23

 

En reaktion på ”Rodeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s