Ny vecka

Då var helgen över igen. Vi var hos svärföräldrarna i Matrei in Osttirol. Lite snö, lite kallt och lite vind och ingen träning alls. När vi är där vid den här tiden på året blir det inte mycket gjort. Är det barmark är det perfekt att träna lite spår och när jag tränade med dummes var det också bra, med bra områden och inte behövde jag vara rädd för att bli bortjagad heller. Nåja ett litet träningspass med fjärren blev det ändå och nu tror jag att det börjar gå upp för stackars Russin vad det är jag egentligen vill. Naturligtvis dök det upp ett nytt problem nu ikväll och det är att hon vill själv bestämma när positionen ska växlas och väntar inte på ett nytt kommando.  Nu blev det lite bråk om det, fick ihop det rätt så bra och avslutade det så får vi träna på i morgon igen. Vi ska klara av det riktigt fint har jag bestämt.  Annars inget nytt hos oss, så ha en fin vecka

IMG_8059a-001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s