Morgonpromenad

I dag hade vi en vacker men kall morgon. Russin fick lite tasskramp och var glad när jag vände om igen för att hämta kameran. När jag sedan gick ut igen tittade hon lite snopet på mig ”måste vi verkligen gå ut igen?” Lite snö har vi fått här i dalen,  men inte så mycket.

IMG_8364

IMG_8366

IMG_8372

IMG_8373

2 reaktioner på ”Morgonpromenad

  1. Vilka vyer! Lite annat än slättmarken här 🙂 Ska nog inte visa maken detta för han älskar att åka skidor i alperna, själv åker jag hellre dit på sommaren 🙂 Tråkigt att läsa om Russin, vilken otur hon/du har. Hoppas hon blir bättre så ni kan busa runt ordentligt.
    Sköt om er, kram från mej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s