Fragensteinprüfung 2012

Igår var det tre veckor sedan Pappa dog. Därför har det varit rätt så tyst här i bloggen och på facebook. Jag flög ”hem” till Sverige över helgen 16-18.6. och det kändes så skönt att kunna göra det. Russin fick vara hemma hos Arthur, vilket gick rätt så bra. Nu blir det så att vi gör semester lite tidigare iår. Vi kör upp redan på onsdag och stannar två veckor.

Idag har vi varit ute och tävlat, Russin och jag. Det var helt otroligt varmt  35° i skuggan och jag är så otroligt nöjd med Russin och hennes attityd. Att hon släpade efter lite vid några tillfällen är verkligen förlåtet. Vi blev placerade som tvåa av 21 hundar och det är verkligen inte dåligt!

Jag lägger ut en film i morgon idag blir det bara en bild!

Foto Anita Stockner – Fragensteinprüfung 2012

2 reaktioner på ”Fragensteinprüfung 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s