Glad Påsk

Hittade den här bilden när jag tittade igenom lite bilder på Russin 🙂 inte så bra, men lite påsk är det ju.

Angående tipps på fysioterapi för Russin, så går vi regelbundet och Russin får massage, lite elektroterapi och får gå på undervattenlöpbandet. Här finns inte samma utbud som i Sverige. Akupunktur, simbassänger osv är helt främmande. Så när jag läser om allt som finns i Sverige så blir man lite avundsjuk. Nåja det är bara att gilla läget.

I går morse hade Russin väldigt ont igen … det försvann relativt snabbt, men bra är det inte, och att gå promenad är inte alls roligt. Har varit och hämtat mer smärtstillande. Vetten tyckte vi ska gör en ny röntgenbild och det kanske vore bra, men samtidigt tycker jag att det är bortkastade pengar eftersom Russins rygg inte blir bättre av det..

Egentligen skulle vi ha tävlat lydnad nu i påskhelgen, men det var för få anmälningar så det blir först första helgen i maj. Vi får väl se om vi kan starta då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s