Höst

Hösten kom över natten. I lördags var det fortfarande varmt och soligt. Alla gick omkring med t-shirt, shorts och sommarklänningar. Vi har haft underbara dagar de senaste veckorna med ett fantastiskt sommarväder. I går kom då regnet. Det öste ner hela söndagen och nu i natt har det blivit kallt också. När jag kom till Innsbruck nu i morse såg jag en bil som hade 10 cm snö på taket. Alla bilar som kör på vägar som ligger högre  upp måste ha snökedjor på däcken.  Även på motorvägen som går över Brennerpasset till Italien.

Annars har det varit lite tråkiga dagar. Vi har varit iväg på två begravningar och Russin har inte heller mått så bra. När den första begravningen var så passade Arthurs syskonbarn Russin. Vi tyckte väl att det var bra så behövde hon inte sitta i bilen vilket iof inte är så farligt, men nu blev det så. Russin har alltid haft och har fortfarande stora problem med att vara ensam, men barnen hade lekt med henne så det hade gått bra. Tyvärr hade de kastat pinnar i nästan hela tiden och Russin tyckte det var jätteroligt och barnen med, men Russins rygg tålde naturligtvis inte det. Hon kunde knappt gå på kvällen och har haft väldigt ont. Nu börjar det bli bra igen, men hon verkar lite låg fortfarande och tar det själv väldigt lugnt. I dag provar jag utan smärttabletter, men har en med i handväskan om jag märker att det skulle behövas. Jag själv tycker naturligtvis att det hela känns mycket jobbigt och är så ledsen över att situationen är som den är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s