Workingtest Lech

Länge funderade vi i morse om vi skulle åka iväg och titta eller inte. Eftersom vi ändå inte hade något speciellt för oss, så stack vi iväg. Det är ungefär 1 1/2 timmes bilkörning dit, och omgivningarna är helt otroligt vackra. I våras hade jag tänkt att starta själv, men …. och visst känns det lite trist att inte ha en hund som man kan starta. Nåja, Birgitta Staflund-Wiberg var ju där och dömde och det var kul att träffa henne igen och som vanligt var det härligt att se hundarnas arbete.

Cool Marker`s Dalila som även vann Elitklassen och blev JUDGES`CHOICE Workingtest Lech

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s