Ordentligt förkyld

Det är vad jag blivit,men det går åt rätt håll nu iaf. Har t.o.m. varit hemma från jobbet sen i tisdags och egentligen bara sovit och kommer att vara hemma resten av veckan. Skrivbordet på jobbet kommer vara helt fullpopppat på måndag, men jag får försöka att inte tänka på det nu.

Vad hände då i helgen? Vi hade ett otroligt väder och termometern klättrade upp till härliga 26°.  Rena rama sommarvärmen och naturen exploderar. På fredagsmiddag hade vi lite lydnadsträning. Vi åkte iväg till en för oss helt ny lydnadsplan och körde vårat programm där. Det gick rätt så bra. Helt nöjd var jag inte och inte tränaren heller. Russin tappar lätt koncentrationen och jag måste jobba för att hon är med mig hela tiden. Åskådarna tyckte emellertid att det såg jätte fint ut  🙂 Efterdet gick vi en liten runda i skogen en timme ung. tills det var dags för lite massage igen för Russin,

På lördagen pysslade jag lite här hemma och vid elva snåret körde jag iväg till skogen med Russin och några dummies. Hade tänkt att köra riktigt raka linjer, först på kortare avstånd och sen lite längre. Russin var otroligt snabb men inte så precis i sitt arbete så jag fick stoppa henne de två första gångerna oich börja om från början så det blev rätt.  Om det nu var värmen eller något annat, Russin var iaf helt färdig efter att ha hämtat  ca sex dummmies (inte alls några långa avstånd). Hon såg riktigt plågad och sliten ut så jag avbröt det hela och vi åkte hem igen. Väl hemma gick hon från den ena till den andra platsen innan hon verkligen kom till ro och sen låg hon där i ett par timmar.  Det kändes inte bra erkänner jag ärligt. Jag satte mig iaf på terassen, läste lite i hundböcker och njöt av solen.

På söndagen var det ännu lite varmare och vi hade lydnadsträning klockan två. Med tanke på hur Russin var dagen innan och värmen som hon inte riktigr tycker om, så  var hon otroligt duktig. Hon var med pigg och allert hela tiden. Det var en riktigt bra känsla att träna. Russins träning varade en halvtimme och sen tittade jag lite på de andra innan vi körde hem igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s