En söndag för Russin

Vi började dagen med att träffa Doris med Siena och med oss hade vi några fåglar och kaniner. Det känns verkligen fantastiskt att Russin numera tar allt vilt. Det var snabba upptagningar och väldigt fina avlämningar. Här var Siena idag inte så duktig. Siena har väl egentligen aldrig haft problem med att ta vilt, men avlämningarna  och vägen tillbaka till matte är alltid lite svårare. Idag släppte hon viltet flera gånger för att lukta och slicka lite på det. Vi gjorde även ett släpspår som första gången inte gick så bra, men vi försökte ett till som var lite kortare och då var det inga problem alls. Vi höll inte på så länge så Russin hann inte att bli trött  🙂

På eftermiddagen efter lite lunch och vila körde vi iväg och tränade lite lydnad. Även här var Russin riktigt duktig och på alerten så det kände riktigt bra. Vi var  iväg även i fredags och då var det inte så kul. Russin var trött och hängig och det gick inte att få igång henne. Då blir jag också så trött på alltihopa och vi är inne i en lite ond cirkel, men som sagt igår kändes det bra igen och tränaren var också riktigt nöjd med oss. På klubben träffade vi en ursöt liten flattetjej endast tio veckor gammal. Valpsjuk? Nej inte ett dugg!

Här har vi haft ett underbart vårväder, med sol och värme. I torsdags var det 20° Härligt!! Just nu är det lite regnigt och grått, men eftersom det är måndag passar det rätt bra. Ha en bra vecka.

En reaktion på ”En söndag för Russin

  1. Men Ullis då… jag har ju missat er nya sida?! Jag brukar bara läsa RSS-flöden och då har jag inte sett att du har uppdaterat. Så typiskt! Men jag fick ju mycket att läsa nu å andra sidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s