Test av ny hundskola

Eftersom jag är så ivrig på att börja med lite träning igen, beslutade jag att prova en för mig ny hundskola. Jag hade visserligen sett på deras hemsida att tränaren var en lite äldre herre, men att han var så gammal hade jag inte räknat med. Nåja åldern spelar ju inte någon roll egentligen, men när  inlärningsmetoden också är urgammal så blir det naturligtvis helt fel för Russin och mig. Vi kämpade oss igenom en timmes träning och jag var den enda som belönade med godis och lekte lite med en boll för att göra det lite roligt. Egentligen sorgligt att det finns sådana hundskolor fortfarande. Tränaren skulle bli glad om vi kom tillbaka, men jag tackade för oss. (Bilden är från 11/2008)

Här har all snön töat bort, allt är blött och otroligt skitigt, men det går rätt så bra att träna lite. Det gjorde Russin och jag idag här utanför. Det blev teckenträning som gick riktigt bra. Kul!

Annars händer det inte mycket. Jag sitter  framför datorn rätt så mycket och provar mig fram med alla möjliga småsaker som ska in på sidan. Det är inte alltid så lätt att lista ut hur allt fungerar

2 reaktioner på ”Test av ny hundskola

  1. Hej på er!
    Nu var det länge sen jag var här och tittade till er, men nu så 😉
    Usch, vad tråkigt när en kurs inte blir som man tänkt sig men man kan ju inte veta på förhand 😕
    God fortsättning på 2011 och jag hoppas att du lyckas övertala din chef till att en eller två hundar inte spelar någon roll 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s