Obedience

Igår satte obediencekursen igång igen. Det var först ett stort frågetecken om det skulle bli någon kurs överhuvudtaget. Det är ingen efterfrågan och nu är det bara kursledaren som tränar med sin hund Artus – en äldre boxer och så lilla Russin och jag. Jag var jättenöjd med Russin, hon var så otroligt duktig!! Hon överraskar mig ofta just när vi är på en träningsplan. Det spelar just ingen roll om det är lydnad, räddningshundsarbete eller bruks. Allt detta tycker hon är sååå kul. Desto tråkigare är dummyarbetet i grupp. Det märktes så tydligt i söndags. Ingen fart, dåliga markeringar och ingen glädje alls. Eftersom jag tycker, och det har jag skrivit förr, att dummyarbetet är det roligaste blir jag så besviken när inte Russin tycker det är roligt. Förmodligen utstrålar jag  något som påverkar Russin just när vi tränar i grupp för tränar vi ensamma eller bara med Doris och Siena har jag en annan hund. Då finns glädjen och ivern där. Det är en verkligen en stor knut som vi måste försöka att lösa upp framöver.

Ha en fin vecka allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s