Utställning

I helgen åkte vi iväg till Graz och visade upp Russin på den internationella utställningen i lördags. Det blev bara ett andrapris vilket ärligt talat kändes väldigt snopet. Domaren tyckte att Russin var alldeles för liten och tvivlade på att hon höll rasstandarden, men hade inget måttband. Dessutom tyckte hon att Russins päls var alldeles för mjuk och därmed inte var i showkondition. Själv tycker jag att Russin är fin i pälsen nu, den är rätt så riklig och har en fin färg. Nåja, vi får väl hoppas på att det går bättre på nästa utställning. Kritiken finns på hemsidan. Appropå hemsidan har jag bytt adress och ändrat om lite så gå gärna in och titta. Den nya adressen är:  http://flatonline.at

En reaktion på ”Utställning

  1. Om till och med Mingla kan räknas att vara inom standarden (vilket hon knappt är, hon är nog precis under) men har fått sitt 2:a pris så borde Russin kunna få bättre. Men men, det var väl inte hennes dag för den domaren. Bara att ta nya tag! Det går bättre nästa gång, kan ju inte annat när man är världens bästa syster hälsar Mingla!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s