Inget nytt

Ja, vad händer här nere hos oss. Egentligen ingeting speciellt. Vi väntar nästan alla på snön, men den lyser med sin frånvaro. Det är varmt och skönt och det är egentligen bara på morgonen som man behöver vantar och mössa på sig. På turistorterna börjar man bli lite nervösa. Vintersäsongen har egentligen redan börjat, men när det inte finns någon snö att locka med är det inte många som kommer hit. Egentligen är jag personligen väl rätt så glad över att det inte har kommit någon snö. Det är roligare att träna.

Förra helgen var vi i Matrei och hälsade på svärföräldrarna och även gamle Blacky. Han börjar få lite svårt att resa sig upp när han har legat ett tag. När Russin kommer tycker han det är kul en liten stund, sen tycker han att hon blir för jobbig med det ständiga pussandet. Frösöker att vända bort huvudet , men Russin är snabb  och det är inte lätt att komma undan. Sen ligger han bara med öppen mun och Russin kan pussa honom så mycket hon vill. Den helgen blev det två spår och lite apportering.

Under veckan var jag ordentligt förkyld, men det försvann väl lika snabbt som det kom. Jag kände mig rätt så kass några dagar, men tillräckligt frisk för att jobba. Just nu sitter det nog kvar lite i huvudet, men inte så mycket så jag hoppas att det är över för denna gången. I helgen har vi tränat lite allt möjligt och just nu har jag försökt att lära Russin skälla på kommando. Det är nog första gången som jag riktigt tvivlar på att hon någonsin kommer att lära sig det som jag vill. Russin skäller nästan aldrig, så det är svårt. Vi får väl se hur det blir …

Jag tog några bilder på Russin i går när vi var iväg och tränade. Inte blev de så speciellt bra, men bättre än inga alls …

Ha det bra

Russin nov 2009

Russin med dummy nov 2009

Russin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s