Ge mej mer tid

Årets lydnadsträning börjar gå mot sitt slut.  Två måndagar till och sen är det paus igen fram till mars. Egentligen har motivationen svikit lite nu. Lydnadsprovet är avklarat och visst har vi börjat på treans övningar , men ja, jag vet inte. Russin däremot tycker visst tvärtom och tycker att det är jätte kul.  Visade henne två gånger förra måndagen vad det är jag vill att hon ska göra och igår gick jag tio meter från konen och tänkte jag provar så får vi väl se om hon kommer ihåg något! Hon rusar fram till konen stannar där och när jag skickar henne vidare till rutan rusar hon iväg in till mitten av rutan som om hon aldrig gjort något annat. Helt paff är jag! Inkallning med stå och ligg. Det var väl inte svårt och dirigeringsapportering detto. Sen gick vi vidare med stegförflyttningar men det gick  inte så bra så här måste vi verkligen träna mycket likaså fjärren. Här måste jag komma på något nytt tror jag. Det känns som om vi kört fast lite. Vittringen brukar gå bra, men igår vet jag inte riktigt varför det gick som det gick det var bättre att smaska i sig jord istället. Inte blir jag sysslolös över vintern inte.

Killen på hundskolan där vi bor tycker att vi ska börja att träna lite för att göra det första Räddningshundsprovet för att sedan gå vidare med spår även där och  i vinter träna lite lavinhunds uppgifter. Tänk om man hade mer tid!!! Jag vill ju fortsätta med jakten också!!! Nä nu måste jag börja jobba. Ha en bra dag!

En reaktion på ”Ge mej mer tid

  1. Visst vore det underbart med mer tid! Här känns det som att dagarna bara flyger förbi… Det är så tråkigt med mörkret men jag är glad att jag har så fritt schema att jag kan utnyttja lite av de ljusa timmarna i alla fall.

    Vad spännande med räddningsprov? Ska ni prova?

    Jag tror att jag kommer få några alldeles fantastiska dagar i England… Det värsta är bara att det tar sån tid innan det är dags att åka! Håller på att längta ihjäl mig!

    Många kramar till dig och din lilla bruning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s