Inget nytt

Här händer egentligen inte mycket. På kvällarna efter jobbet är det mörkt även här och någon speciell träning blir det ju inte då. Vi håller på och finslipar lite på lydnaden för det går rätt så bra inomhus också. Tyvärr har träningen hos Ruth denna helgen ställts in helt. Vi vet inte om det blir något i år över huvudtaget. Känns lite tråkigt, men … På fredags träningen tränar vi lite bruks och spår och det går riktigt bra. Tränaren är väldigt optimistisk och planerar lite allt möjligt och tycker att Russin spårar jätte bra 🙂

Dummyträningen har legat lite på sparlåga den sista tiden. Doris och jag ska ut och träna lite på söndag, men annars är det inte bestämt något.  Ha det bra så länge!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s