Hårdträning

Här ligger vi som sagt i hårdträning och jag tycker ärligt talat att Russin börjar se lite tjock ut. Är det månne på grund av alla dessa godissaker som jag stoppar i henne? Jag måste ju belöna henne när hon är duktig och duktig är hon nästan hela tiden 🙂 Det här med fjärren strular ju  och det har varit lite jobbigt. Hon kan detta och sätter sig och lägger sig perfekt, men bara när jag inte går så långt bort.  Går jag tjugo steg bort då ligger hon där hon ligger och tänker ” när hon travar iväg så långt så gör jag ingenting. Jag ligger bra här”.  Jag har alltid varit noga med att aldrig bli arg på henne när vi tränar utan allt ska vara roligt. Igår på förmiddagen kom jag på att det nog egentligen bara är en trotsreaktion från Russins sida när hon inte sätter sig.  Så igår kväll på träningen blev jag arg på henne och visade tydligt att säger matte sitt så är det sitt som gäller och se där då satte hon sig minsann. Hon provade visserligen en gång till med att ignorera mitt sitt ” Matte, blir du riktigt arg nu?? Naturligtvis blev jag arg igen och visade det ordentligt. Sen hade jag inga som helst problem 🙂 Det som strulade lite senare var metallapporten med hopp. Här måste vi se till att hon hoppar tillbaka oxå utan att jag säger något. Blir det 0 poäng om jag säger hopp när hon ska tillbaka? Jag vet inte det. Nu blir det bara träning idag och lite i morgon också och sen får det gå som det går på lördag.

En reaktion på ”Hårdträning

  1. Är Russin en liten luring tro?! 🙂 Hon låter så söt på din beskrivning. Hoppas det går bra på lördag! Jag kommer hålla tummarna för er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s