Värmebölja

Idag har Birgitta von Schweden namnsdag här i Österrike 🙂
Nu är det varmt minsann, men kvavt. De har sagt att det kan bli upp till 37° idag och kraftiga åskskurar fram på kvällen. Jag hoppas att det inte blir riktigt så varmt, men det är skönt att det inte regnar för en gångs skull. Sommarvädret ska vara slut lagom till helgen för i morgonkväll kommer nästa regnväder.
Annars är det inte mycket som händer. Russin och jag sticker iväg till skogen med jämna mellanrum på kvällarna och tränar lite annars så går vi bara och tänker på att vi snart har semester och att vi äntligen kan åka ”hem” igen. Visserligen bara tre veckor, men iaf det ska bli så kul!
Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s