Lydnadsprov – GH1

Idag har vi haft lydnadsprov. Jag hade tyvärr lite väl många fjärilar i magen, men det gick rätt så bra ialla fall. Mycket avdrag på att Russin satte sig istället för att bli stående, mindre avdrag på att hon inte alltid var jätte koncentrerad på linförigheten och det fria följet samt lite på att hon var lite långsam till rutan, vittringen och apporten. Hon gjorde annars allt rätt. Jag tyckte iaf att vi gjorde ett skapligt jobb och domaren sa till mej vid prisutdelningen bortsett från lite småfel var det en glädje att se oss. Det värmde mitt hjärta minsann! Vi fick 185 av 250 poäng och kan därmed gå vidare till GH 2.

En reaktion på ”Lydnadsprov – GH1

  1. JÄTTE GRATTIS!! Va roligt att det gick så bra!!:) Förstår om det kändes nervöst….nu är det bara att surfa på den härliga känslan!!..det är när man lyckas som man kommer ihåg varför man väljer att genomlida dessa nervösa stunder! Ha det gott nu och lycka till med träning och tävling framöver! Kul att du tyckte länktipsen var användbara! Kramar från oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s