Tyrolean Cup – Dag två

Gårdagen bjöd på ett underbart väder, nästan lite väl varmt. Dagens väder bådade inget gott, det åskade och regnade redan på morgonen. Väl på plats i Seefeld  Wldmoosalm började solen lysa och det blev soligt och varmt fram till straxt efter prisutdelnigen. Då kom regnet igen. Idag fick jag tyvärr inte se mycket av det hela, eftersom jag blev placerad mitt inne  i skogen bakom ett träd med en väska full med dummys och en revolver. Jag lade ut dummys för dirigeringen för hundarna i elitklassen. Det var visst ingen som fick en nolla utav dom hundarna. Vissa sökte visserligen ett bra tag,  men det var ingen som fick springa tillbaka utan dummy. Det var roligt att få vara med och alla var så nöjda och belåtna över en välorganiserad Workingtest.

Jag tar tar med några bilder som vi tog i torsdags. Då var vi och vandrade och hade det mysigt.

Russins fina tänder

Russins fina tänder

Russin

Russin

Russin

Husse, har du något gott till mej?

En reaktion på ”Tyrolean Cup – Dag två

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s