Oj, det är redan Februari!

Russin

Nu har jag varit väldigt slarvig med uppdateringen, men det har ju inte hänt så mycket egentligen. På grund av snön har vi inte haft några fler ”riktiga” träningar vilket naturligtvis är väldigt tråkigt, men vi har inte precis legat på soffan utan vi har tränat en hel del själva Russin och jag. I stort sett är jag väldigt nöjd. Det går framåt, på något sätt verkar det som om Russin nu fattar vad hon skall göra eller är det jag som visar henne bättre. I vilket fall som helst märker jag tydligt att allt går åt rätt håll och det är så roligt. Lite av henne pip börjar dock komma tillbaka och det blev jag riktigt medveten om i går. Här måste jag verkligen ta tag i problemet. Ett pip och det blir en nolla på nästa workingtest. Vem vill ha en nolla på grund av det?? Vidare har jag nog slarvat lite med fotgåendet, så det är är oxå något jag ska ta tag i ordentligt. Russin har markerat otroligt bra de sista veckorna och även att springa rakt fram dit jag visar har oxå blivit bra, men naturligtvis långt ifrån perfekt, men det känns bra iaf.

Vinter

utflykt med kaelke
Vi har utnyttjat de fina vädret och snön och har varit på skidtur och kälkturer. Den sista kälkturen gjorde vi idag.  6,5km  uppför som tog ung. 1 h 45 min. Väl däruppe fikade vi lite och njöt av solen som redan börjar värma så härligt och sen bar det iväg nerför. Vi låter Russin springa bredvid men låter henne även åka med på kälken lite då och då. Jag tror hon tycker att det är rätt så mysigt att sitta med Arthur på kälken och åka riktigt snabbt.

Arthur och Russin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s