Att vara ensam

russin-pa-terassen.jpg

Att vara ensam är ju verkligen inte det lättaste om man heter Russin. Det har gått bra nu ett par gånger när jag gått på terapi med min arm. Hon har varit tyst och suttit och väntat på mej på kontoret. Jag har varit borta omkring en timme och idag försökte jag i två timmar. Trodde att det är skönare för henne där än i bilen. Ja, det var en mindre katastrof för henne. Hon började gnälla och senare var det ett riktigt ordentligt gnäll. Chefen hade ett möte i rummet bredvid och ringde till sekreteraren och sa ”säg till Schneeberger att hon ska gå och ta hand om hunden” han är ju fortfarande inte riktigt förtjust med det här med hund på jobbet och nu fick han ju vatten på sin kvarn. En av mina arbetskompisar gick in till Russin och hämtade henne, men hon gnällde lika mycket ändå, så då tänkte hon att hon skulle gå ut med henne. Russin vägrade att gå ut, gnällde och började skaka ordentligt i hela kroppen. Ja, så då blev det att gå in igen och alla var jätte glada när jag kom tillbaka. Jag vet inte riktigt hur jag ska få rätsida på det här, men jag tror eller vet ju, att hon är otroligt fixerad vid mej och att jag kanske måste skicka iväg henne med andra så att hon märker att det hon kan ha roligt då också. Tyvärr har jag inte tagit några nya kort så det blir ett som är lite äldre. Ha det bra alla!

2 reaktioner på ”Att vara ensam

  1. Här är en hälsning från en annan Russin 🙂
    Vår heter Revefotens Wannabe White Russian egentligen, så det där med Ryskan är ju sant i vårt fall… Kul att titta förbi på er blogg & hemsida, hittade hit från Oscar & Zolos blogg.

  2. Hej på er!
    Ååå… lilla Russin som saknar sin ”mamma” =) Det där med att lämnas är inte alltid så lätt. Hoppas att ni hittar en hoppas att ni hittar en lösning som passar er!

    Vi vill passa på att önska er en riktigt skön och härlig jul- och nyårs helg.

    Stora kramar emma, henke & skott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s