Vardagar

Nu är det ett tag sedan jag skrev. Det har ju inte hänt något speciellt, men det lilla som har hänt får jag väl berätta. På söndagen efter Workingtesten tog vi våra Mountainbikes och gjorde en liten runda. Det var första gången jag gjorde en tur sedan vi fick hem Russin, men Arthur har ju varit iväg flera gånger. Russin fick alltså följa med och det gick väldigt bra även om man verkligen får se upp så att hon inte springer fram och tillbaka över vägen när jag inte har henne kopplad. Turen var ca 16 km och på 400 höjdmeter och vi cyklade långsamt uppför och speciellt långsamt nerför och gjorde några korta pauser imellan. Det var roligt att komma ut igen med cykeln och det var fint att se att Russin var med på noterna.

I onsdags hade vi lydnadsträning igen. Det gick jätte bra fram till strålkastarna tändes och en hund började skälla. Det tyckte inte Russin alls om och hon var helt okoncentrerad. I fredagseftermiddag hade vi vår dummyträniing vilken även den gick bra. Just nu måste jag nog träna lite mer på fotgåendendet för när vi är i skogen och åkrarna finns det så mycket gott att lukta på. Hon stannar visserligen precis i närheten, men man kan verkligen inte kalla det för fotgående. Sen i helgen var vi och hälsade på svärföräldrarna och Blacky. Russin blir helt överlycklig när Blacky är i närheten och måste pussa honom hela tiden.  Blacky ligger bara med öppet gap och så får Russin pussas så mycket hon vill. De är så gulliga.
Nu måste jag sluta och börja jobba istället. Ha det bra

En reaktion på ”Vardagar

  1. Mingla är precis likadan när det blir mörkt. Hon blir jätteofokuserad och spökig. Allt runt omkring är farligt. Oftast är det ju bara promenader efter att det blivit mörkt, men det är tillräckligt farligt enligt henne. Tyvärr är det väl bara att vänja sig,det lär ju inte bli ljusare framöver.
    Kram Malin och Mingla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s