Er wächst so schnell – Han växer så fort

Ein Wahnsinn wie schnell Welpen wachsen. In nur eine Woche sind einige Zentimeter dazugekommen. Darran wird frecher und frecher Nox gegenüber und immer öfter muss ich sie trennen weil es einfach zu wild zugeht und Nox sich fast nicht wehrt. Darran ist ein toller kleiner Kerl, bisher lernt er sehr schnell und ist ein super Kuschler.

Tänk vad valpar växer fort. Bara på någon vecka flera centimeter. Darran blir fräckare mot Nox och springer efter Nox bakben. Väldigt taskigt tycker jag. Nox säger nästan aldrig ifrån och ibland särar jag på dem när jag tycker att det blir för våldsamt. det är en härlig liten kille och hittills väldigt lättlärd och vill ofta mysa.

Vindmarkering 1
Linjetag 1
Följsamhet 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s