Die erste Woche mit Darran – Första veckan med Darran

Es geht sehr gut. Nox und Darran spielen so fein zusammen, aber man merkt, dass Darran frecher wird. Nox wehrt sich so gut wie nie und ist sehr aufdringlich. Er will die ganze Zeit kontrollieren wo Darran ist. Legt sich vor die Hundebox und wartet. Winzelt Darran ist Nox sofort da um zu schauen was los ist. Er kommt dauernd mit verschiedenen Spielsachen und will spielen. Etwas eifersüchtig ist er auch. Ich versuche viele kleine Trainings zusammen zu machen und ich versuche etwas Zeit nur für Nox zB wenn Darran schläft aufzubringen aber ich glaube es ist fast zu wenig. Ich glaube, dass es sich später ändert, wenn ich Darran mehr allein lassen kann. Natürlich ist es etwas mehr Arbeit mit zwei Hunden aber es macht so viel Spass.

Det går riktigt bra. Nox och Darran leker så fint tillsammans, men man märker att Darran blir med och mer fräck och vågar mer. Nox säger nästan aldrig i från och är ofta väldigt påträngande. Vill kolla upp hela tiden. Lägger sig framför buren och väntar. Gnäller Darran är Nox genast där för att kolla varför. Han är en liten valpvakt. Kommer med olika leksaker och vill leka. Lite avundsjuk är han också. Jag försöker att göra mycket tillsammans och jag försöker även att få till lite egentid för Nox änär Darran sover. Tyvärr är det väl lite för lite tror jag, men det kommer väl så småningom. Visst är det mer arbete med två hundar. Än så länge går jag sällan ut med båda samtidigt. Nu kommer i alla fall en massa bilder från veckan som gått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s