Gilfert 2.506 m

En fantastisk fin, men ansträngande tur gjorde vi i helgen. Det är ju väldigt varmt, så det gäller att vara uppe god tid. Vi körde upp till Loas Sattel och parkerade där. Där ifrån är det 928 höjdmeter att gå uppför. I början sprang Nox fram och tillbaka och utnyttjade varje vattenhål, men efter ett tag blev även han lite tröttare av att gå uppför och gick mer vid sidan om eller mellan oss. Riktigt duktig var han iaf. Uppe på toppen blåste det rätt ordentligt. Vi fikade lite och började sedan med att gå nerför igen. Sträckan var längre och att gå nerför är i längden även det ansträngande, men på ett annat sätt. Efter drygt 13,5,km var vi alla tre glada när vi var tillbaka till bilen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s