Lite av varje

För tillfället känns Nox väldigt ”ojämn” ibland är han väldigt duktig och koncentrerad och ibland har han ingen lust alls. Står nästan och drömmer och det är just ingenting som intresserar honom. Nåja 11 månader betyder väl även pubertet.

Nästa helg har vi en träning med Renate Tribus som jag verkligen ser fram emot. Dels för att jag verkligen tycker att hon är en ytterst bra tränare och dels för att det ska bli roligt att träffa henne igen. Renate tävlar i lydnad och startade förra året VM för Italien och blev sjua och detta året kommer hon att starta för Schweiz för att hon bor där nu. Jag hoppas att Nox är på alerten. Den 3. maj ska Nox röntgas och jag är konstigt nog väldigt nervös. Hoppas verkligen att allt är bra.

Idag var vi i skogen, Nox och jag, egentligen bara för att fota lite. I och för sig rätt så bra bilder eftersom motivet är så fint, men med för högt ISO så lite för korniga. Här kommer en bildbomb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s