Nox redan 5 månader

Tiden går så fort och Nox är redan 5 månader. För tillfället med lite magproblem och giardia som behandlas. Jag hoppas att det snart försvinner igen. Inget roligt, men inte så konstigt när allt ska ätas. Förövrigt är allt bara bra. Vi tränar lite av varje varje dag och visst går det framåt. I lördags på valpkursen var allt annat dock mycket viktigare. Jag förmodar att puberteten har satt igång lite 🤔 I valpgruppen har Nox fått en ny liten kompis. Lilla Kira är en brun, väldigt söt flattetjej och är precis en månad yngre än Nox ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s