Första besöket i Osttirol för Nox

I lördags förmiddag körde vi iväg till Osttirol. Det var Nox första besök där så det var ett tag sedan vi var där. Nox är härligt okomplicerad att ha med sig överallt. Han är aldrig stökig och finner sig snabbt till rätta. Vi var mycket i trädgården och han tyckte att grannes sugga som gick och stökade i trädgården var väldigt konstig. Plommonen som trillat ner från trädet var väldigt goda och tidigt i morse kräkts han upp 13 kärnor. Hade tyvärr inte alls koll på att han åt så många. Helgens höjdpunkt för Nox var väl att få leka med Buba. En howawart/berner-sennen mix. De är ungefär jämngamla men Buba är mycket kraftigare. Undrar hur stor han blir? Nox växer också så det knakar. Han är redan 50cm så får väl se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s