Promenad med två flattebrudar

Det där var jätte kul tyckte Peppar och var uppskruvad i flera dagar efteråt.  Vi träffade Karin och Hans i Zillertal på eftermiddagen och gick en härlig promenad utmed floden Ziller. Anledningen till träffen var att Karin och Hans intresserar sig för att använda Peppar för en kull valpar med deras Ophelia. Tycke uppstod direkt även om jag nästan tror att  Peppar tyckte bättre om Coco. Coco är emmelertid alldeles för ung, inte ens ett år och Peppar och hon passar inte så bra som Peppar och Ophelia. Ophelia är en stor och väldigt lugn tik. Hennes stamtavla är späckad med utställningsmeriterade hundar och många av hennes syskon har haft fina framgångar i utställningsringen. Ophelia själv är inte utställd så ofta, men hon har som Peppar fått excellent. I alla fall var det en väldigt trevlig eftermiddag med mycket spring för hundarna.

1-IMG_78762-IMG_78903-IMG_79024-IMG_79075-IMG_79296-IMG_79307-IMG_7937

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s