Ögonundersökning

Jag ligger hemma med influensa sedan i onsdags. Feber, hosta och känner mig bara eländig. Arthur är också hemma, men tack och lov inte så dålig som jag är. Nu får han gå ut med hunden. Så skönt att han kan göra det. Jag hade även beställt tid för ögonspegling på fredag eftermiddag alltså igår för Peppar. Så Arthur fick köra dit med Peppar istället för att åka skidor i helgen med några släktingar. Tack och lov var allt ok med Peppars ögon och när jag får papper på det så ska det ansökas om avelstillstånd 🙂

Augen Peppar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s