Gott Nytt År

Sista dagen på året 2017. Eftersom vi har gott om snö och vädret ovanför molnen otroligt fint så gjorde vi en liten utflykt med kälken. Det är den första kälkturen denna vintern. Härligt var det. Peppar fick dra kälen uppför och han var så duktig. Däruppe dock vi vår glühwein som vi hade med oss och sen åkte vi ner igen. Härligt. På kvällen stannade vi hemma och vi firade i lugn och ro. Det var otroligt dimmigt och nästan ingen sikt alls för att titta på raketerna.

IMG_7759.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s