Veterinärbesök

Idag var vi hos veterinären igen. Dels för att Peppar har lite röda ögon som besvärar honom lite och dels för nytt blodprov. Det är ju så att Peppars blodvärden är lite annorlunda jämfört med andra. Hans njurvärden är visserligen inom gränserna, men alldeles för höga för en ung hund. Vi har varit och gjort ultraljud på njurar och hjärta och allt såg normalt ut. Det var i somras och nu var det dax för nya prov igen för att se om det ändrats något. Jag märker ju ingenting på Peppar att han inte skulle må bra, men skulle det vara något som inte stämmer är det ju bra att veta och att kunna åtgärda det hela innan det blir för sent. Förmodligen får jag besked redan i morgon, men det kan även dröja till på måndag. Nu fick jag med mig några ögondroppar för att få bukt med en liten ögoninflammation. Inget populärt alls ❤

IMG_20171201_202140.jpg

Peppar 1.12.2017

IMG_20171201_202336.jpg

Peppar 1.12.2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s