Snart är det jul

Det blev ytterligare en träning med Barbara innan jul. Egentligen hade vi tänkt att tillbringa hela helgen i Matrei hos svärföräldrarna, men vi ändrade våra planer och körde dit bara över dagen. Det betydde då att vi kunde vara med på träningen på söndagen. Det var ett underbart väder, lite frost, men solen sken från en klarblå himmel. Vi åkte till Obernberg. Svår terräng för hundarna. Peppar var taggad till max, mycket på grund av att det var ett nytt område, och var därför inte precis duktig. Markerade dåligt, och lyssnade inte på pipan och var allmänt alldeles för het för att kunna prestera. Med på träningen var Marco med Chili och Barbaras kille Stephan med Aragon. Chili jobbade väldigt fint idag och Aragon, som egentligen alltid är duktig, hade lite problem idag med att förstå vad Stephan ville.

1-img_64832-img_64923-img_65104-img_65135-img_65186-img_6517

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s