Våren är på väg

Underbart väder har vi idag. Solen skiner från en klarblå Himmel. Fåglarna kvittrar och dessutom luktar det vår. Peppar och jag kom precis tillbaka från en träning. Bara vi två. Vår tränare  Barbara åkte på en ordentlich influensa, så nästa träning med henne blir först nästa torsdag. Det gick väl skapligt. Avlämningarna var riktig bra, de första apporterna får jag alltid vara på hugget för då knallar han gärna, så även idag. Närsöket hade vi lite problem med först, men sen kom han ihåg hur det går till och då var det jätte fint. Just nu är vårat största Problem när andra hundar är med. Då är allt kört. Han gnäller och skäller och visar verkligen hur bortskämd han är. Usch och fy 😬

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s