Härliga höstdagar

I år får vi uppleva en underbar senhöst. Naturen sprakar i otroliga färger, solen lyser från en klarblå himmel och det är varmt. Nu i veckan har vi dagstemperaturer omkring 17 – 20°. På tisdagseftermiddag tog jag ledigt och gick en liten vandring med Peppar upp till Walderalm. Jag gick upp i T-shirt och önskade nästan att jag tagit de knälånga vandringsbyxorna istället för de långa. Väl uppe så var det naturligtvis lite kyligare och jag fick sätta på mig en tröja. Kändes iaf väldigt skönt att kunna njuta och ta tillvara lite av det fina vädret.

I helgen var vi återigen hos svärföräldrarna, det var ju allhelgonahelgen. På lördag eftermiddag var vi uppe i Zedlacher Paradies och njöt av den fina naturen där. Peppar fick lite träning och han var duktig med att komma tillbaka med dummiesarna, men mindre duktig med fotgåendet.

1-IMG_5501 2-IMG_5503 3-IMG_5507 4-IMG_5511 5-IMG_5512 6-IMG_5530 7-IMG_5534 8-IMG_5544

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s