Hösthelg i Kaprun

I våras fick Arthur ett meddelande att han vunnit två övernattningar för två personer i ett fyrstjärnigt hotell i Kaprun inklusive Liftkort till glaciären. I helgen löste vi in hotellvinsten. Riktigt mysigt var det och hotellet var naturligtvis väldigt fint. Det enda som vi var tvungna att betala var hundens övernattning och den var inte så billig. Per natt 12 € .

På resan till Kaprun körde vi över Fiberbrunn, gick en härlig promenad med Peppar i Hochfilzen där han kunde springa omkring så mycket han ville och åt en väldigt god lätt och dyr måltid i Leogang bei Kirchenwirt och sen körde vi till Kaprun och hotellet där.

Nästa dag efter en riktig lång morgonpromenad med Peppar och en härlig frukost gick vi runt Zeller See. Så vackert det var! Rundan runt sjön är drygt 13 km så det kändes faktiskt rätt så skönt att komma till bilen igen. Vi åt en god lunch i Zell am See och kom tillbaka till hotellet sent på eftermiddagen.

Grand Hotel in Zell am See

Grand Hotel i Zell am See

Zeller See

Zeller See

Vy mot Zell am See och Kitzsteinhorn

Vy mot Zell am See och Kitzsteinhorn

Kitzsteinhorn

Vy från östra sidan om sjön Kitzsteinhorn

Idag var det dax att köra hem igen. Vädret var fantastiskt fint och riktigt varmt. Härligt! Vi körde nu över Gerlos och gick en runda med Peppar som fick busa av sig ordentligt där.

Durlassboden Stausee

Peppar står fint, Gerlos Durlassboden Stausee

6-IMG_5456 7-IMG_5474 8-IMG_5475

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s