Voldöpper spitze

Efter en väldigt god lunch i söndags vid Berglsteiner see åkte vi vidare till Brandenberg för att gå upp till Voldöpper Spitz. Det är en lite kortare vandring på drygt  11/2 h och där uppe har man en fantastisk utsikt över Inndalen. Vi har varit där flera gånger, men det var första gången för Peppar. Vi hade honom lös nästan hela tiden och han skötte sig väldigt bra. Det är helt otroligt mycket spring i benen och han hoppar omkring som en liten killing i emellanåt ❤

1-IMG_5322 2-IMG_5329 3-IMG_5330 4-IMG_5335 5-IMG_5336 6-IMG_5350 7-IMG_5355

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s