Sjuk

då åkte man på en ordentlig kräksjuka, med diarré och allt som tillhör. Inget roligt alls och Peppar hade inte mycket förståelse för att jag skulle ligga i sängen hela dagen igår. Jag mår mycket bättre idag, men det kändes inte ok att gå till jobbet, så jag valde – dvs Arthur sa att jag skulle stanna hemma idag också. Det blir iaf en riktigt stressig dag i morgon med alla löner som ska räknas ut.

I helgen var vi i Osttirol. Vädret var fint, varmt och soligt och det blev lite träning med Peppar och en hel del foton. Peppar växer så fort, det är så synd att den här tiden går så snabbt och samtidigt är det skönt när det blir lite mer ordning på allt. Han är så full av liv och vill så mycket och väldigt mycket som matte inte alls tycker är bra. Han är väldigt tuff och vissa gånger när man korrigerar tar han inte emot det alls, det blir bara ännu roligare, när vi tränar lite, vilket naturligtvis fortfarande för det mesta är mer lekträning, är han väldigt känslig för en korrektur och blir osäker. Han är iaf väldigt kul att träna med och det är mycket fart och fläkt över honom. Det ska verkligen bli spännande att se hur han utvecklar sig.

IMG_3452u

IMG_3374uk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s