Första viltapporten

Idag har det varit en riktig hunddag. Efter lite plock här hemma åkte Peppar och jag till skogen. Med mig hade jag en upptinad duva som jag hade i frysen. Eftersom Peppar vill behålla allt för sig själv även om han gärna springer till mig för att visa vad fina saker han har hittat, var jag bara nyfiken på hur Peppar beter sig. Först la jag bara duvan på marken och Peppar luktade väldigt intresserad på den, men var väldigt frågande på vad han skulle göra med den. Jag plockade upp den och kastade den en bit. Då blev det fart på den lille killen. Apportera ska man! Inte någon som helst tvekan där inte och det var helt fantastiskt kul och spännande tyckte Peppar. Det bådar gott för framtiden. Nu tar vi inte ut mer fåglar förrän de nya tänderna kommit 🙂  Fler bilder finns i Bildergalleriet

1-IMG_3288 3-IMG_3304

Efter det åkte vi till Mensch-Hund-Zentrum där det var Obedience tävling idag. Jätte kul att träffas igen och ett par riktigt bra ekipage fick jag se. Peppar fick sova i bilen under tiden. När tävlingen var slut körde jag hem igen. Vi käkade lite och sen tränade jag lite fotgående och plats med Peppar. Lite senare bad jag Arthur fixa några ståbilder på Peppar. Det var verkligen inte så lätt och tyvärr blev de bästa med den värsta bakgrunden. Nåja, man ser iaf att Peppar ser rätt så bra ut 🙂

1-DSC00422

2 reaktioner på ”Första viltapporten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s