Peppar

Nu har lille Peppar flyttat in hos oss. En härlig och go liten kille. Han verkar vara riktigt cool och svansen går hela tiden. Det är härligt att höra små tassar mot golven igen.

Resan till Peppar och hans uppfödare började i fredag eftermiddags vid tre tiden. Då blev jag hämtad av ”four season” flygtaxi som körde mig till München. Det blev lite väntan på flygplatsen, men flyget kom iväg med bara 15 min förening. På Landvetter landade vi vid nio-tiden och Therese väntade redan på mig. Vi körde till kenneln dvs hem till Therese och där väntade Whimsie och hennes valpar på oss. De hade vuxit mycket sedan jag såg dem sist. Det var mycket att prata om och Therese bjöd på en riktigt god smörgåstårta och lite vin.
Nästa dag steg vi upp vid halv åtta-tiden. Vi åt en god frukost och sen fick jag se lite hur Whimsie och Smilla arbetade. Vi hann även ställa upp valparna för fotografering och efter det var det dax. Therese körde mig till flygplatsen, jag checkade in Peppar och mig och sen gick vi ut på en liten gräsplätt där jag lät Peppar gå omkring lite. Tre kvart innan avgången packade jag ner Peppar i väskan. Vi kom igenom bagagekontrollen där jag var tvungen att lyfta ut honom igen. Efter det fick jag naturligtvis lyfta in honom i väskan igen och det tyckte han inte var så kul, men sen bar det iväg till Gate 15. Där var personalen väldigt trevlig och lät oss gå in i planet först och vi behövde inte trängas med de andra. Under nästan hela flyget sov Peppar gott, han vaknade någon gång och då gnällde och klagade han ordentligt, men han somnade snabbt igen när han blev klappad lite 😊 . I München hämtade Arthur oss och vi körde hem till Wattens.

IMAG0238

Peppar i flygväskan und flyget

Väl hemma travade Peppar in hos oss som om han varit här flera gånger. Det blev två pölar här inne på kvällen. Lite svårt att tro att det går så snabbt. Vi gick iaf och la oss tidigt. Arthur gick ut med honom vid elva tiden och sen vaknade Peppar vid halv tre tiden och efter det vid halv sex. Båda gångerna gick jag ut med honom och han både kissade och bajsade. Klockan sju steg vi upp och käkade frukost. Nu får vi se hur de första dagarna blir. Det blir iaf spännande. 😀

3-DSC00345 2-DSC00338 1-DSC00335

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s