Sjätte dagen

Vi har precis kommit hem ifrån en fin kväll i Alghero där vi åt en riktigt god pasta och vitt vin till det. Egentligen hade vi tänkt att titta lite mer på gamla stan, men Russin mår inte så bra. Förutom att hon kräkts och har diaree. Helt säkert pga att hon fått i sig lite för mycket saltvatten, så haltar hon rätt så kraftigt. Jag har inte velat ge henne smärtstillande heller eftersom hon inte är så bra i magen. Nu blev det bara en av de första restaurangerna och efter det vägen om Strandpromenaden tillbaka till bilen. Känns lite tråkigt naturligtvis.

Dagen var helt underbar. Vi åkte i väg till Porto Ferres. Försökte hitta en lite mindre bukt vid sidan om den stora stranden och den hittade vi också. Perfekt för oss. Russin fick ligga i skuggan den mesta tiden när hon inte var nere och badade och badade gjorde hon väldigt ofta. Tyvärr trodde vi ju att hon lärt sig att inte dricka havsvattnet, men idag hade hon visst glömt det.

1-DSC00162 2-DSC00166 3-DSC00170 4-DSC00153

7-DSC00182 8-DSC00188 6-DSC00180

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s