Femte dagen

Nu är det varmt här. Jag vaknade tidigt av att sparvarna förde ett ordentligt oväsen. Ute sken solen och inte ett moln så lång ögat såg. Russin fick jag väcka och så tog vi oss en kort morgonpromenad innan jag fixade till frukosten. Badkläderna packades in i ryggsäckarna och så körde vi iväg till en liten strand som vi sett i google. Vägen dit var nästan inte framkomlig, men bara nästan så vi kom fram. Det var en riktigt liten strandbukt, såg väldigt fint ut, men tyvärr visade det sig att det var många sjöborrar där, så vi vågade knappt att bada med tanke på Russins tassar. Vi stannade bara till två tiden eftersom vi skulle vara i Alghero 16:15.

1-IMG_2501

2-DSC00103

3-IMG_2505

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s