Varmt, varmare varmast

Det är helt otroligt vad varmt det är. Det är inte mycket du kan göra. Provade på att vandra igår, men det var egentligen för varmt. Visst vi hade en underbar dag, det var otroligt vackert och det var egentligen underbart, men samtidigt så varmt, även när man var uppe på över tvåtusen meter över havet blev man helt tagen av värmen och blev överlycklig om det fläktade lite. Russin tycker naturligtvis också att det är för varmt, men hon knatade på rätt bra och vi hade mycket vatten med oss även till henne, så det gick rätt så bra. Lyckan var naturligtvis total när vi stannade kvar några timmar vid den lilla alpsjön. Tyvärr hade jag glömt min bikini och ville inte hoppa i vattnet naken eftersom det var så mycket folk där. Arthur badade i kalsingarna så han hade det bra 🙂

Idag har vi tillbringat dagen på samma ställe som förra söndagen, Russin var i vattnet i stort sett hela dagen och är helt slut nu 🙂 När vi åkte hem visade termometern att det var 38 grader i luften ….

01-IMG_0509

Der Wildsee

02-IMG_0512

Wildseeloderhütte

03-IMG_0513

04-IMG_0515

På väg till toppen ”Henne” – Aufstieg ”Henne”

05-IMG_0518

Utsikt från ”Henne” Grossvenediger och Grossglockner – Aussicht von ”Henne”

06-IMG_0524

Wildseeloder 2119 möh

07-IMG_0533

Arthur och Russin på väg ner från Wildseeloder – Abstieg von Wildseeloder

08-IMG_0536

Wildseeloderhütte


09-IMG_0538 10-IMG_0539

4 reaktioner på ”Varmt, varmare varmast

  1. Oh hjälp, svindel! (Fjärde bilden) Ännu fler njutbara bilder…! Har planer på att besöka österrikiska alperna nästa år, hoppas hitta så fina vandringsleder som du visar upp här. Ja jag var reklamen glad när jag hittade den här kombinationen! Ska besöka dem på vägen upp till Sverige nästa vecka, så får Delfi hälsa på morsan och syrran 🙂

  2. Åhh, så vackert det är i alperna! Men glad att vi har det lite svalare här hemma – inte så mycket dock, för i helgen steg termometern till över 30 grader i skuggan!
    Hoppas ni får det lite svalare men ändå en fortsatt skön sommar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s