Vi vann!!!!

Igår fick Russin och jag titeln ”SVÖ BGH 3 Bundesmeister”. Det är helt otroligt och det känns nästan overkligt. Egentligen är det en tävling som går två dagar, men eftersom det inte var så många anmälningar så genomfördes tävlingen på en dag med en start på förmiddagen och en start på eftermiddagen. På fredagen drog vi vilken variant vi skulle gå på förmiddagen och eftermiddagen och efter det startnumret. Jag drog nummer två och gick alltså ut i första par. Efter läggandet som Russin och jag fick göra först medan den andre gick sitt schema gick Russin och jag. Russin och jag visade upp ett fint arbete som belönades med 95 poäng av 100. Det visade sig senare att det inte var någon som varit bättre och att vi t.o.m. hade 5 poäng försprång. Efter en lunchpaus körde vi vidare klockan ett. Nu fick Russin och jag gå först. Även här gick det bra och vi fick 94 poäng. Det räckte för att vinna! Tack fina, goa Russin för att du var så duktig! Jag hoppas att det snart dyker upp några bilder som jag kan lägga ut!

För två veckor sen, mådde Russin inget vidare och det var nära på att jag drog tillbaka min anmälan, men tänkte att jag avvaktar lite till. Nu i veckan tycker jag att hon har varit riktigt pigg och glad så jag tänkte att då kör vi eftersom Russin tycker det är så kul 🙂  Vilken tur!

3 reaktioner på ”Vi vann!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s