Allt är rätt så lugnt

Igår avslutade jag mitt medlemsskap med svenska brukshundsklubben. Känns faktiskt lite vemodigt, men eftersom jag inte kommer att starta med Russin mer i Sverige och det säkert dröjer ett tag innan jag har en annan hund som jag kan starta med, är det en onödig utgift. Russin klarar sig inte utan smärtstillande, nu vet jag det bestämt. Det var väldigt jobbigt ett tag, att inse att det inte går utan smärtstillande. Russin har inte heller haft det lätt. Ont i kroppen och en matte som är ledsen och sur och försöker ignorera den stackars hunden. Nåja, nu är allt frid och fröjd igen. Russin får sina tabletter igen och eftersom det inte finns några restriktioner här i Österrike så kommer jag att starta här. Vi fortsätter att träna och göra allt lite mer perfekt och vi har så kul tillsammans, Russin och jag. I fredags var vi på klubben för första gången på 2 1/2 månad och körde vårt programm. Det gick utmärkt, på långfredagen ska vi dit igen och i mitten av april är nästa stora tävling. Nu håller vi tummarna att Russin fortsätter att må bra så att vi verkligen kan starta och önskar alla en riktigt glad påsk med en äldre bild på Russin!

img_70141

En reaktion på ”Allt är rätt så lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s