Lite update

Vi har nu precis kommit hem efter några härliga semesterdagar i Sverige. Det var så kul att komma ”hem” igen och just vid den här tiden är det lite speciellt. Våren börjar komma och det är ett alldeles speciellt ljus. Har man dessutom lite tur med vädret kan man knappast få det bättre. Russin fick vårfrisyren fixad av Marita Hansson och blev så fin så. Vi hälsade även på lite släkt och vänner och hade det helt enkelt bara bra. Så mycket hundträning blev det inte, men Russin fick njuta av hav och sjöar och njöt av det i fulla drag, även om man märkte att ryggen inte höll riktigt för hennes aktiviteter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s