Äntligen barmark

Nu har äntligen all snö tinat bort på åkrarna. Det har gått väldigt fort de sista dagarna, regn och värme har hjälpt till. Naturligtvis är det rätt så blött och geggigt, men vad gör det? Igår kväll gick jag iväg och la ett spår till Russin. Det var det andra spåret på barmark sedan mitten av december. Det första gick jag redan i lördags hos svärföräldrarna, men det gick så otroligt dåligt så det har jag raderat ut ur minnet. Nu var jag riktigt spänd på hur det skulle gå. Det hade redan börjat skymma lite. Redan vid starten tänkte jag, idag är det helt annorlunda, den undersöktes rätt så noga och sedan tuffade hon på och gick riktigt bra. Det var någon vinkel som inte riktigt blev som den skulle, men hon hittade själv snart rätt igen. Hon hade ett bra tempo och föremålen markerade hon riktigt fint, så det kändes himla bra.

Lydnadsträningen sätter igång på lördag igen, det ska bli så roligt och om allt går som det ska blir det tävling till påsk!

Apportering April 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s