Semester

Det är underbart att ha semester. Inte behöva stressa iväg på morgonen, utan att lugn kunna ta en liten kisserunda med Russin, för att lite senare ta en lite större runda och kanske lägga ett spår. Det har blivit lite viltspår till Russin och visst märker man att träning ger färdighet. Jag har även provat med att låta spåret ligga över natt, men det gick väl inte så där väldans bra. Jag får öka på timmarna allt eftersom istället. Jag tog med mig några dummiesar härom dagen oxå och gissa om hon var taggad. Det var så att jag ångrade att jag inte anmält till Workingtesten i Frostavallen. Jag kommer att åka dit och titta iaf, men startar gör vi alltså inte.

Idag åkte vi upp till stugan i Bolmen och här ska vi vara en vecka. Härligt att gå omkring i skogarna som man känner utan och innan. Nåja, utan och innan är väl lite att ta i. Det har ändrats mycket i skogen sedan man var ”liten” viss skog är borta och gamla stigar har vuxit igen, men mycket känner man igen iaf. Arthur är ute och fiskar den mesta tiden och jag och Russin traskar runt i skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s