Bara några rader

Jag måste bara berätta att jag testade Russin idag. Jag ville bara veta om hon klarade av det som jag hoppades och trodde att hon skulle klara av. Jag la upp ett personspår 550 steg med två vinklar och två spetsiga vinklar och tre föremål. Jag är jätte nöjd. Hon spårade otroligt fint. Visserligen liggmarkerade hon inte det andra föremålet så tyvärr inte perfekt, men annars är jag jätte nöjd. Jag har aldrig gjort ett så långt spår och inte heller utan några korvbitar i spåret. Det känns riktigt bra 😛

Fem dagar kvar att jobba sen åker vi ”hem” till Sverige!!!

En reaktion på ”Bara några rader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s